Vaarantalolla tapahtuu!

TERVETULOA!

Yleisesti:
Talkoolaisia tarvitaan! Jos talkoilu yleisesti kiinnostaa, ilmoittaudu talkoiluryhmään.

Tervetuloa mukaan!

- - - -

Kyläyhdistys järjestää tapahtumia kyläläisille, jäsenille ja kaikelle kansalle. Myöhemmin perustettavilta menneiden tapahtumien sivuilta pääset tutustumaan jo koettuihin kokoontumisiin.

Jokavuotisia tapahtumia kylällä on uuden vuoden vastaanotto ja Hukkalan Erän kanssa yhteistyössä toteutettu ulkoilupäivä pilkkikisoineen sekä hirvipeijaat. Kyläkahvit juodaan yhdessä noin kerran kuussa. Miesten ja naisten saunailtoja on mahdollista kutsua kokoon. Biljardikerho ja karaoke-lauluillat ovat uusia yhteisiä tapahtumia.

Menneitä tapahtumia:

Juhannusaatto 2018

Avoimet kylät 9.6.2018

Opastettu kierros hyvinvointipolulla
Halmetmäentie 2

Lentopallo-ottelu Vaarankylän lentopallokentällä
Vaarankyläntien ja Vaaranpääntien risteyksessä 

Lauantaina 9.12.2017 VAARANKYLÄN KYLÄJUHLAT

Lauantaina 14.10. tapahtui

Vanhalla nuorisoseurantalolla kokoonnuttiin klo 13 Vaarankyläntie 101. Vaarankylän nuorisoseurantalo rakennettiin 100 vuotta sitten Itkomäen vanhasta rakennuksesta Viitaselän maille. Kokoonnutaan talon paikalle muistelemaan, millaista toimintaa sen suojissa vuosien saatossa oli. Mukana Elävä Ekomuseo-hankkeesta "perinnepehtoori" Maria Helo

Ja 14.10 klo 17 Vaarantalolla koko kylän yhteinen karaoke/sauna/biljardi-ilta. Tervetuloa laulamaan, pelaamaan ja viettämään iltaa yhdessä!


Muisteloita ja musiikkia 2005 ja 2007. Syyssurinat yhteistyössä Paltamon kunnan, metsästysseuran, MTK. Oulujärven risteily yhteistyössä Melalahden kyläyhdistys ja Oulujoki Oy. Toukosiunaus yhteistyössä Eläkeliitto. Perhe- ja riistapäivä yhteistyössä Hukkalan Erä.

Heips!

Huomaa, että tulevat ja ajankohtaiset tapahtumat löytyvät parhaiten Vaarantalon facebook-sivulta;
http://www.facebook.fi/vaarantalo