Aktiviteetit

Lentopallo

Vaarantalon läheisyydessä Vaarankyläntien ja Vaaranpääntien risteyksessä sijaitsee kyläyhdistyksen lentopallokenttä, joka on ympäröity pallon karkaamisen estämiseksi suojaverkolla. Kenttä on vapaasti käytettävissä. Pallot ja verkon kiristyskammen saa soittamalla puh. 0400584937.

Kyläyhdistyksen pelit kentällä ovat kesällä 2022 keskiviikko ja sunnuntai iltana klo 18.00 ja niihin on vapaa pääsy. Talvisin pelataan kyläyhdistyksen vuorolla korpitien monitoimikeskuksessa keskiviikkoisin klo 18-20.

Hyvinvointipolku

Vaarantalon pihasta lähtevä ja sinne palaava 2,2 km pituinen hyvinvointipolku on vapaasti käytettävissä. Polku on merkitty sinisellä maalilla puiden kylkiin. Matkan varrella on hyvinvointiin liittyviä opastauluja. Polku on tehty yhteistyössä Metsäkeskuksen kanssa METSO hyvinvointikonseptin mukaan ja sen tarkoitus on tuottaa hyvää oloa ja virkeyttä monimuotoisessa metsäluonnossa.

Karaoke

Vaarantalolla on tasokkaat karaokelaitteet ja kyläyhdistys järjestää kerran kuussa yhteisen karaokeillan. Syksyn 2021 kansalaisopiston toimintasuunnitelmassa on joka toinen viikko kokoontuva karaokekerho.

Geokätköt

Vaarankylältä löytyy myös geokätköjä.

Talkoot

Kyläyhdistyksellä ei ole työntekijöitä, joten Vaarantaloa ylläpidetään talkoovoimin. Talkoilla tehdään siivoukset, salien lämmitys, polttopuut, talonmiehen työt, remontit, huoltotyöt, kirjanpidot ym. kirjalliset työt. Talkoot pitävät yllä kyläläisten yhteisöllisyyttä ja kanssakäymistä nykyisenä aikana, jolloin ei enää piipahdeta naapuriin kylään, kuten ennen vanhaan.